Протипожежне обладнання
у Миколаєві

  • Співпрацюємо із передовими виробниками України.
  • Продаж та технічне обслуговування.
  • Оптовим клієнтам знижки %

Проектування та встановлення
протипожежних систем

  • Системи пожежогасіння.
  • Оповіщення про пожежу.
  • Вогнезахисна обробка.
  • Блискавкозахист

ПОСЛУГИ МІНІ ЕКСКАВАТОРА.
вантажоперевезення.

  • Земляні роботи.
  • Копка траншей, ям
  • Виробництво, складання та реалізація міні сільгосптехніки.
  • Сервісне обслуговування та адаптація.

Відеоспостереження.

  • Розрахунок, монтаж систем відеоспостереження.
  • Обслуговування систем відеоспостереження.
  • Система охорони, контролю доступу та периметра.
  • Антикражні системи

Виготовлення металоконструкцій будь-якої складності.

  • Ворота, хвіртки, огорожі.
  • Сходи, поручні, грати.
  • Балкони, двері, тамбури.
  • Навіси, козирки.

Політика конфіденційності та захисту персональних даних

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Управління даними (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ “Вулкан-Н”, юридичною особою, зареєстрованою та чинною відповідно до вимог законодавства України (далі – «Компанія»).

Компанія з великою повагою відноситься до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується сервісами, що надаються Сайтом; у зв’язку з чим Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Власником та розпорядником персональними даними користувачів Сайту є ТОВ “Вулкан-Н”.

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме: – даних, які надає користувач як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; – файлів cookie; – ір-адреси; – параметрів та налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я та прізвище, логін та пароль доступу, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо та добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних з метою використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці метою їх обробки.

Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються та не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збиранням мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова інформація, користувач буде про це повідомлений в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-якої інформації, щодо обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове чи етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину чи засудження до кримінального. покарання, а також дані щодо здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідин Сайту. Інформація може містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка та зберігання даних персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються та можуть зберігатися у Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.

ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до виконання законів України.

ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані зберігаються протягом терміну трохи більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

ВЗАЄМОДІЯ КОМПАНІЇ З ТРЕТІМИ ОСОБИМИ ЩОДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або інших випадках, викладених у цій Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю та невід’ємним змістом, у тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, яка добровільно та усвідомлено передається останніми Компанії.

На сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно з інформаційною метою). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв’язку з чим Компанія рекомендує ознайомитися з політикою у сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ АКТИВНОСТІ СУБ’ЄКТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ НА САЙТІ

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто Компанія жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останніх сервісів Сайту.

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни чи знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню або обробці такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Компанія надає доступ до інформації та персональних даних лише уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) на користь національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

УМОВИ ДОСТУПУ ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Знижки та вигідні пропозиції від ТОВ «ВУЛКАН-Н»

sale-block-image

Вогнезахисна обробка дерев'яних конструкцій під час замовлення проекту від 500м3 - проектування проводиться безкоштовно!

sale-block-image

При замовленні монтажу автоматичних пожежних систем, систем оповіщення, систем евакуації людей та систем димовидалення – перші 3 місяці технічне обслуговування здійснюється безкоштовно!

sale-block-image

При монтажі систем захисту від блискавки перший рік технічне обслуговування проводиться зі знижкою 50%.

sale-block-image

При замовленні монтажу автоматичної пожежної сигналізації обслуговування вогнегасників перший рік проводиться зі знижкою 50%.

sale-block-image

Під час монтажу систем відеоспостереження чи охоронної сигналізації на суму від 20.000 тис. грн. - Технічне обслуговування вогнегасників перший рік проводиться зі знижкою 50%.

sale-block-image

При замовленні та встановленні металевих дверей будь-якої конфігурації - демонтаж старих дверей та врізання замку безкоштовно!

sale-block-image

Купуючи вогнегасники на суму від 20.000 тис. грн. - технічне обслуговування першого року проводиться зі знижкою 50%.

sale-block-image

За замовленням послуг екскаватора від суми 13.000 тис. грн. - Доставка робочої техніки проводиться безкоштовно! (До 10-ти км. від межі міста).

Доставка наших металовиробів у межах міста здійснюється безкоштовно!

Наші клієнти

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client